Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
S.c. Niagara S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment refacerea articulatiilor Arthro-Guard
38 lei
Brand
60 capsule
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă sportivii o reprezintă durerile articulare. Două dintre cele mai răspândite sunt inflamaţiile reumatice şi inflamaţiile articulare.

Modul tradiţional de tratare a acestor afecţiuni, prin medicamente, este potrivit numai pentru ameliorarea afecţiunilor respective. De fapt, aceste medicamente sunt doar analgezice care în cazul acestor afecţiuni pot să facă mai mult rău decât bine. Este adevărat că durerile vor dispărea, dar data următoare inflamaţiile vor fi mai grave.

Deci, apare în mod firesc întrebarea: Ce se poate face în cazul apariţiei acestor inflamaţii? Iar răspunsul este: Folosiţi Arthro-Guard! Elementele active ale acestui supliment nutritiv ajută la ocrotirea şi recuperarea articulaţiilor.

MSM (metil-sulfonil-metan) este substanţa care poate fi găsită în fructe, zarzavaturi, carne, peşte, lapte şi ouă. Principalul avantaj al acestei substanţe este că scade durerea şi inflamaţia.

Glucozamina previne accidentările cartilagiilor şi ajută la regenerarea ţesuturilor cartilaginoase. Nu numai că reduce durerea, dar este indispensabilă în procesul de vindecare.

Sulfatul de condroitină este elementul principal al ţesuturilor cartilaginoase şi poate fi găsit în artere, în oase şi în ţesuturile de legătură. Neutralizează enzimele care duc la afecţiuni ale articulaţiilor şi ajută la vindecarea articulaţiilor bolnave.

Acest supliment nutritiv conţine condroitină în proporţie de peste 20%, substanţă care poate fi obţinută din cartilajele de pui, de rechin şi din scoicile cu buză verde. În plus, mai conţine toate elementele active necesare întreţinerii în condiţii optime a sistemului osos şi a articulaţiilor. Utilizarea Arthro-Guard este recomandată şi în scopuri preventive. Este mult mai bine şi mai uşor să previi decât să tratezi!

Arthro-Guard face durerea să dispară! Nu lăsa nimic să stea în calea derulării eficiente a antrenamentelor tale!
Din Gura in Gura