Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
S.c. Niagara S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Produs cresterea masei musculare Max Gain Plus
69 lei
Brand
1.500 g
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Produs care conţine creatină monohidrat, inosină, dibencozid, gama oryzanol si ginseng.

Acest produs a fost creat pentru a ajuta sportivii în obţinerea masei şi definiţiei musculare dorite. Max Gain Plus conţine proteine bogate în BCAA, aminoacizi necesari pentru dezvoltarea optimă a masei musculare, reprezentând 40% din aminoacizii consumaţi de organism în cazul antrenamentelor intense.

Din compoziţia produsului mai fac parte: creatină monohidrat, inosină, dibencozid, gama oryzanol, smilax şi ginseng. Aceste substanţe active reprezintă, chiar şi luate separat, pietre de hotar în ştiinţa nutriţiei, iar combinaţia lor în acest produs face posibilă accentuarea reciprocă a efectelor benefice a fiecărei substanţe.

Gama oryzanol a fost primul extract vegetal pentru care s-au demonstrat efectele sale anabolice dovedite, reprezentând o alternativă naturală la steroizii anabolici. Efectul ei constă în accelerarea creşterii nivelului de testosteron şi dezvoltării celulelor.
Inosina are un rol important in metabolism. Determină creşterea energiei, rezistenţei, a nivelului de ATP, îmbunătăţeşte transportul oxigenului şi reduce nivelul de acid lactic din muşchi.

Smilax-ul este un alt extract vegetal foarte popular, având un efect benefic asupra secreţiei hormonilor anabolici.

Dibencozida ajută transformarea proteinelor în aminoacizi diminuând stresul şi somnolenţa. Obiectivul principal al acestei substanţe este aprovizionarea organismului cu energie, iar alte efecte ale ei sunt îmbunătăţirea digestiei şi a asimilării alimentelor, descompunerea carbohidraţilor şi ajută la sinteza proteinelor în aminoacizi.

Ginsengul este o substanţă arhicunoscută pentru proprietăţile ei de diminuare a stresului şi de fortificare a sistemului imunitar. Este apreciat şi pentru faptul că ajută la creşterea potenţei sexuale şi, de asemenea, are un rol important în menţinerea sănătăţii sistemului circulator.
Din Gura in Gura